Siirry suoraan sisältöön

Norjan kielen ohjatut kurssit

Ajasta ja paikasta riippumattomat kurssit sisältävät viikoittaisen opetusaineiston sekä henkilökohtaisen Online-opetuksen ja kielitestejä!

Norjan kielen kurssit:

Perustaso: Norja 1 Begynner!

Valitse Norja 1 kurssi, jos et ole aiemmin opiskellut norjan kieltä tai haluat kerrata oppimaasi. Kurssin tavoite: Norja 1 kurssi antaa vankan pohjan kielen oppimiselle ja kielitaidon kehittämiselle. Opit laajempaa sanastoa ja kielioppia. Kurssin avulla kykenet kommunikoimaan ja ymmärtämään arkipäivän tilanteita. Opit lisäksi greenhop -ohjelmaan perustuvia menetelmiä, joiden avulla vahvistat oppimaasi ja selviät vaikeammistakin tilanteista.

Haastavampi: Norja 2 Bli Bedre!

Valitse Norja 2 kurssi, jos osaat jo vähän norjaa ja haluat kehittää kielitaitoasi sekä parantaa erityisesti suullisen ja kirjallisen kommunikoinnin tasoa. Kurssin tavoite: Kehität ja syvennät kielitaitoasi haastavampia tilanteita varten. Opit käytännön kielenkäyttöön liittyvää laajaa sanavarastoa. Kehität puhetaitoa ja kuullun ymmärtämistä. Osa kurssin teemoista liittyy työelämän tilanteisiin, joten kykenet kommunikoimaan myös työelämässä norjan kielellä.

Norja 1 ja Norja 2 -kurssien hinta on 125,00 € (sis. alv) / kurssi.

Norjan kielen peruskurssi terveydenhuollon ammattilaisille

Norjan kielen peruskurssi kurssi sisältää terveydenhuoltoon liittyvää ammattisanastoa. Kurssin tavoite: kehität norjan kielitaitoasi ja opit tarvittavaa ammattisanastoa. Kileikurssin avulla saat tarvittaen kielitaidon aloittaessasi työt terveydenhuollon alalla Norjassa.

Norjan kielikurssi terveydenhuollon ammattilaisille hinta on 169,00 € (sis. alv).

Vaativan tason norjan kielen kurssi terveydenhuollon ammattilaisille!

Norjan kielikurssi terveydenhuollon ammattilaisille hinta on 169,00 € (sis. alv).

Kurssit sisältävät viikoittain lähetettävän opetusmateriaalin, Online-opetuksen ja viikkotestit:

 • Viikkomateriaali sisältää mm:
  – kielioppiosion
  – sanasto-osion
  – tehtäväosion (vastaukset tehtävien tarkastuksia varten viikkotestin mukana)
  – ääntämisosion
  – oppimismenetelmä- ja vinkkiosion
 • Online-opetus:
  – kurssiin kuuluu henkilökohtainen Online -opetus (2 tuntia)
  – Online -tunti painottuu opettajan ohjauksella ääntämis- ja puheharjoituksiin sekä osallistujan toivomiin harjoituksiin
  – Online -tunnin aikataulut sovitaan erikseen kunkin osallistujan kanssa
 • Viikkotestit:
  – Viikkoaineistoon liittyvä itsenäisesti suoritettava kielitesti lähetään joka viikko

Kukin kurssi kestää kuusi viikkoa. Kursseihin kuuluu myös 2 tuntia henkilökohtaista Online -opetusta. Osallistujat opiskelevat itsenäisesti viikkomateriaalin ohjeiden mukaisesti. Osallistujat voivat lähettää kysymyksiä liittyen viikko-opetusaineistoon. Kurssien opintomäärä on 26 tuntia.

Viikoittaiset kurssimateriaalit ja kielitestit lähetetään sinulle sähköpostitse, joten muista antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi. Tarkemmat ohjeet saat sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Tilaa valitsemasi kurssi silloin kun haluat!

Norjan kielen ääntämisharjoituskurssi keskittyy norjan kielen ääntämiseen. Kurssi sisältää 4 tuntia henkilökohtaista Online opetusta sekä ääntämisharjoitusoppaan. Kurssin tavoitteena on opettaa norjan kielen ääntämisen perusteet, opettaa puheen tuottamista ja puhekielen ymmärtämistä. Kurssin avulla selviät tehokkaasti arkipäivän kommunikointitilanteissa. Kurssi sopii aloittelijoille sekä norjaa jo muutaman vuoden opiskelleille, jotka haluavat tehostaa omaa puhekieltään. Opetus räätälöidään osallistujan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Online opetus jaetaan neljään tunnin mittaiseen opetustuntiin.

Kun olet tilannut kurssin, sovimme tuntien ajankohdat. Kysy lisätietoa lähettämällä viestin osoitteseen info@greenhop.fi.

Norjan kielen Online ääntämiskurssin hinta on 95,00 € (sis.alv.)

Kurssit sisältävät tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin tai et halua jatkaa, voit peruttaa kurssin ensimmäisen kurssijakson jälkeen lähettämällä viestin osoitteeseen info@greenhop.fi. Palautamme maksusuorituksesi takaisin.

Kurssin maksaminen e-laskulla

Mikäli haluat mieluummin maksaa kurssin e-laskulla, lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja täytä tarvittavat tiedot.

Ilmoittautumis/tilauslomake

  Valitse kielikurssi

  Valitse E-lasku, jos haluat maksaa valitsemasi kurssin e-laskulla
  E-lasku