Siirry suoraan sisältöön

Saksan kielen ohjatut kurssit

Ajasta ja paikasta riippumattomat kurssit sisältävät viikoittaisen opetusaineiston sekä henkilökohtaisen Online-opetuksen ja kielitestejä

Saksan kielen kurssit:

Perus-keskitaso: Saksa 1 Das ist gut!

Valitse Saksa 1 kurssi, jos osaat jo alkeita ja haluat kehittää kielitaitoasi tai kerrata aiemmin oppimaasi. Kurssin tavoite: Saksa 1 kurssi antaa lisäksi vankan pohjan kielitaidon kehittämiselle. Opit laajempaa sanastoa ja kielioppia. Kurssin avulla kykenet kommunikoimaan ja ymmärtämään arkipäivän tilanteita. Opit lisäksi greenhop -ohjelmaan perustuvia menetelmiä, joiden avulla vahvistat oppimaasi ja selviät vaikeammistakin tilanteista.

Haastava: Saksa 2 Fabelhaft!

Valitse Saksa 2 kurssi, jos osaat jo saksaa ja haluat kehittää kielitaitoasi sekä parantaa erityisesti suullisen ja kirjallisen kommunikoinnin tasoa. Kurssin tavoite: Kehität ja syvennät kielitaitoasi haastavampia tilanteita varten. Opit käytännön kielenkäyttöön liittyvää laajaa sanavarastoa. Kehität puhetaitoa ja kuullun ymmärtämistä. Osa kurssin teemoista liittyy työelämän tilanteisiin, joten kykenet kommunikoimaan myös työelämässä saksankielellä.

Kurssit sisältävät viikoittain lähetettävän opetusmateriaalin, Online-opetuksen ja viikkotestit:

 • Viikkomateriaali sisältää mm:
  – kielioppiosion
  – sanasto-osion
  – tehtäväosion (vastaukset tehtävien tarkastuksia varten viikkotestin mukana)
  – ääntämisosion
  – oppimismenetelmä- ja vinkkiosion
 • Online-opetus:
  – kurssiin kuuluu henkilökohtainen Online -opetus (1,5 tuntia)
  – Online -tunti painottuu opettajan ohjauksella ääntämis- ja puheharjoituksiin sekä osallistujan toivomiin harjoituksiin
  – Online -tunnin aikataulut sovitaan erikseen kunkin osallistujan kanssa
 • Viikkotestit:
  – Viikkoaineistoon liittyvä itsenäisesti suoritettava kielitesti lähetään joka viikko

Kurssi kestää kuusi viikkoa. Kurssiin kuuluu myös 1,5 tuntia henkilökohtaista Online -opetusta. Osallistujat opiskelevat itsenäisesti viikkomateriaalin ohjeiden mukaisesti. Osallistujat voivat lähettää kysymyksiä liittyen viikko-opetusaineistoon.

Saksa 1 ja Saksa 2 -kurssien hinta on 125,00 € (sis. alv) / kurssi.

Viikoittaiset kurssimateriaalit ja kielitestit lähetetään sinulle sähköpostitse, joten muista antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi. Tarkemmat ohjeet saat sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Kurssit sisältävät tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin tai et halua jatkaa, voit peruttaa kurssin ensimmäisen kurssijakson jälkeen lähettämällä viestin osoitteeseen info@greenhop.fi. Palautamme maksusuorituksesi takaisin.

Kurssin maksaminen e-laskulla

Mikäli haluat mieluummin maksaa kurssin e-laskulla, lähetä viesti alla olevan lomakkeen kautta ja täytä tarvittavat tiedot.

Ilmoittautumis/tilauslomake

  Valitse kielikurssi
  Saksa 1Saksa 2

  Valitse E-lasku, jos haluat maksaa laskun e-laskulla
  E-lasku