Siirry suoraan sisältöön

Info

Kielitaito on tärkeä pääoma!

greenhop -kielikurssien opetus perustuu oppimismetodiin, jonka avulla voit oppia ja kehittää kielitaitoasi nopeasti ilman uuvuttavaa pänttäämistä. Oppimismenetelmä on kehitetty käytännön kokemuksen pohjalta. Opit uuden kielen ja kehität kielitaitoasi siten, että voit keskustella ja ymmärrät kuulemaasi. greenhop -oppimismetodissa hyödynnetään erilaisisia kuuntelu- ja ymmärtämistapoja, jotka auttavat kielitaidon syvällisessä kehityksessä.

Kielitaidon merkitys kasvaa koko ajan globaalissa sosiaalisen median maailmassamme.
Vientiyritysten menestysmahdollisuudet paranevat, kun avainhenkilöstöllä on neuvottelutilanteisiin ja yhteistyöhön tarvittava kielitaito.

Olen Leena Gröndahl ja olen kehittänyt greenhop -oppimismetodin. Kielitaidon tarve alkoi minulla, kun päätin muuttaa Saksaan ja aloittaa opinnot yliopistossa. Silloinen saksan kielitaitoni oli todella vähäinen. Kun minulle vielä selvisi, että olin saanut opiskelupaikan Saksan parhaimmistoon kuuluvassa yliopistossa, jossa vaatimustaso on korkea, olin vähällä luovuttaa. Mietin jonkin aikaa, miten oppisin saksan kielen niin hyvin, että ymmärtäisin vaikeat oppikirjat. Mikään kielikurssi ei auttanut. Yllättäen sain oivalluksen nopeaan ja laaja-alaiseen kielen oppimismetodiin, joka todellakin toimi. Nimittäin selvisin kaikista tenteistä ja diplomityön kirjoituksesta.

Kehitin kielen oppimismetodia yhä tehokkaammaksi, kun muutin Saksasta Norjaan ja aloitin työt sekä johtajakoulutuksen Telenorilla, teleoperaattorilla. Minulla oli noin kolme viikkoa aikaa oppia norjan kieli nollasta keskustelutasolle. Kielikursseja oli tarjolla vähän eikä minulla ollut aikaa käydä kursseilla. Noin kuukauden kuluttua olin oppinut kehittämälläni menetelmällä norjan kielitaidon siten, että ymmärsin puhuttua ja osallistuin keskusteluihin niin työpaikalla kuin ystävien kanssa.

greenhop -kurssien kehittäjän taustatietoa:

Koulutus
Yo-tutkinto, Kenton High School, Ohio USA
Diplom-Kaufmann/MBsA, tuotantotalous, Yliopisto Mannheim Saksa
Executive Management training, Telenor ASA Norja

Merkittävimmät työkokemukset ulkomailla:
Mercedes-Benz AG, Saksa
Nokia GmbH, Saksa
Telenor ASA, Norja ja Venäjä

greenhop -kielikurssit tuottaa Gröndahl Production.