Siirry suoraan sisältöön

Norjan kielikurssit

Opi norjan kieli tehokkaasti!

greenhop -kielikurssit koostuvat erilaisista norjan kielen verkkokursseista. Lisätukea kielitaidon kehittämiseen saat Online -valmennuksista! Kaikkissa kursseissa opetetaan myös menetelmiä, joiden avulla voi tehokkaasti oppia ja kehittää kielitaitoa. Lue lisää norjan kielen kursseista ja opi norjan kieli tehokkaasti.

Sukella uudenlaisen verkkokurssin avulla kiehtovaan Norjan kulttuuriin ja norjalaisten elämäntapaan!

Opi norjan kieli tehokkaasti!

Ohjatut kielikurssit:

1. Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatut norjan kielen kurssit

Norjan kielen kurssit terveydenhuollon ammattilaisille painottuvat terveydenhuollon ammattikielen opiskeluun. Opit käyttämään norjan kieltä arkielämän tilanteissa sekä erityisesti ammattikieltä toimiessasi terveydenhuollon tehtävissä. Kurssit sisältävät viikottain lähetettävän ohjatun opetusmateriaalin sekä 2 tunnin henkilökohtaisen Online opetuksen. Kurssit kestävät kuusi viikkoa. Kurssin aikana saat ohjausta kielen opiskelussa. Norja 2 Helse kielikurssi on kehitetty vaativan norjan kielen tason opiskeluun (C-taso).

Kurssin hinta on 169,00 € (sis. alv).

Ota yhteyttä lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@greenhop.fi tai tilaa verkkokaupasta.

Ajasta ja paikasta riippumattomat kielikurssit sisältävät viikoittaisen opetusaineiston sekä henkilökohtaisen Online-opetuksen ja kielitestejä. Henkilökohtainen opetus on tehokas tapa oppia ja kehittää kielen ääntämistä ja harjoitella kuullun ymmärtämistä.

Ohjattu kielikurssi aloittelijoille: Norja 1 Begynner

Valitse Norja 1 kurssi, jos olet kiinnostunut oppimaan norjan kielen tai haluat kerrata aiemmin oppimaasi.

Norja 1 kurssi kestää kuusi viikkoa. Kurssi rakentuu kerran viikossa toimitettavasta materiaalista sisältäen kirjallisen aineiston tehtävineen sekä ääntämisaineiston. Lisäksi saat viikoittain testin, jonka voit suorittaa sinulle sopivana ajankohtana. Testin avulla voit seurata oppimistasi ja kertailla tarvittaessa kurssimateriaalia. Kurssiin kuuluu lisäksi 1,5 tuntia henkilökohtaista Online -opetusta, jonka aikana keskitytään ääntämisharjoituksiin.

Opetusmateriaali sisältää kielioppia, monipuolisen sanaston sekä arkipäivän kommunikointitilanteisiin liittyviä oppimisosioita. Jokainen ääniosio koostuu ääntämiseen ja kuullun ymmärtämiseen liittyvistä harjoituksista, joiden avulla opit puhumaan ja ääntämään norjan kieltä sekä ymmärtämään puhuttua. Norja 1 kurssin oppimisaineiston ja käytännön vinkkien avulla kykenet käyttämään kieltä arkipäivän tilanteissa.

Norja 1 kurssi antaa lisäksi vankan pohjan kielitaidon kehittämiselle, jos olet muuttamassa Norjaan työn tai opiskelun vuoksi. Opit lisäksi greenhop -ohjelmaan perustuvia menetelmiä, joiden avulla vahvistat oppimaasi ja selviät vaikeammistakin tilanteista.

Ohjatun kurssin hinta: Norja 1 Begynner kurssin hinta on 125,00 € (sis. alv)

Peruskielitaidon osaaville: haastavampi Norja 2 Bli bedre ohjattu kurssi

Valitse Norja 2 kurssi, jos osaat jo norjaa ja haluat kehittää kielitaitoasi sekä parantaa erityisesti suullisen ja kirjallisen kommunikoinnin tasoa.

Oppijaksot koostuvat käytännön kielenkäyttötilanteisiin liittyvästä laajasta sanavarastosta sekä puhetaidon ja kuullun ymmärtämisen syventämisharjoituksista. Osa kurssin teemoista liittyy työelämän tilanteisiin. Norja 2 kurssin avulla kykenet kommunikoimaan tehokkaammin matkustaessasi Norjaan tai keskustellessasi norjalaisten kanssa.

Norja 2 kurssi kestää kuusi viikkoa. Kurssi rakentuu kerran viikossa toimitettavasta materiaalista sisältäen kirjallisen aineiston tehtävineen sekä ääntämisaineiston. Lisäksi saat viikoittain testin, jonka voit suorittaa sinulle sopivana ajankohtana. Testin avulla voit seurata oppimistasi ja kertailla tarvittaessa kurssimateriaalia. Kurssiin kuuluu lisäksi 1,5 tuntia henkilökohtaista Online -opetusta, jonka aikana keskitytään puhe- ja kuullun ymmärtämisharjoituksiin.

Norja 2 on tehokas kurssi henkilöille, jotka aloittavat työn Norjassa tai opiskelijoille, jotka suunnittelevat opiskelua Norjassa. Saat kurssin myötä laajan sanavaraston ja kykenet kommunikoimaan Norjassa. greenhop -menetelmän avulla opit tapoja, joiden avulla syvennät norjan kielitaitoasi helpottamaan opiskeluasi esim. yliopistossa.

Ohjatun kurssin hinta: Norja 2 Bli bedre kurssin hinta on 125,00 € (sis. alv)

2. Online opetus puhekielen harjoitukseen

Norjan kielen ääntäminen ja puhutun ymmärtäminen saattaa tuntua haastavalta. Kun osaat ääntää aakkoset ja sanat oikein sekä opit sanojen lausumisen, puhetaito ja puheen ymmärtäminen paranevat merkittävästi. Online ääntämiskurssin tavoitteena on oppia ääntämään norjan kieltä ja ymmärtämään puhetta tehokkaasti.

Henkilökohtainen Online ääntämiskurssi sisältää 4 tuntia opetusta ja ääntämiseen liittyvän oppaan. Online opetus jaetaan neljään tunnin mittaiseen oppituntiin. Tilauksen jälkeen sovitaan erikseen aikataulu ja opetuksen painopisteet.

Online ääntämiskurssin hinta on 95,00 € (sis. alv.).

3. Norjan verkkokurssit

Norjan kielen verkkokurssit koostuvat opetusaineistosta ja äänitteistä, joka sisältää ääntämis- ja kuullun ymmärtämisharjoituksia. Verkkokurssit mahdollistavat tehokkaan tavan oppia ja kehittää kielitaitoa ajasta riippumatta.

Verkkokursseja aloittelijoille ja norjaa jo muutaman vuoden opiskelleille. Tilaa verkkokurssi silloin kun sinulle sopii.

Kurssit sisältävät tyytyväisyystakuun.

Tyytyväisyystakuu

Kielikurssit sisältävät tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi kielikurssiin, voit peruttaa tilauksen ensimmäisen kurssitunnin jälkeen ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@greenhop.fi. Palautamme sinulle maksamasi ostosumman takaisin.

greenhop -kielikurssit tuottaa Gröndahl Production.