Siirry suoraan sisältöön

Norjan kielikurssit

Opi norjan kieli tehokkaasti!

greenhop -kielikurssit koostuvat eritasoisista norjan kielen kursseista. Lisätukea kielitaidon kehittämiseen saat Online -valmennuksista! Kaikkissa kursseissa opetetaan myös menetelmiä, joiden avulla voit tehokkaasti oppia ja kehittää kielitaitoa. Lue lisää norjan kielen kursseista ja opi norjan kieli tehokkaasti. Myös sairaanhoitajille kehitettyjä norjan kielen kursseja.

Sukella uudenlaisten kurssien avulla kiehtovaan Norjan kulttuuriin ja norjalaisten elämäntapaan!

greenhop kurssit

1. Ohjatut kielikurssit

Norjan kielen kurssit terveydenhuollon ammattilaisille

Norjan kielen kurssit terveydenhuollon ammattilaisille painottuvat terveydenhuollon ammattikielen opiskeluun. Opit käyttämään norjan kieltä arkielämän tilanteissa sekä erityisesti ammattikieltä toimiessasi terveydenhuollon tehtävissä. Kurssit sisältävät viikottain lähetettävän ohjatun opetusmateriaalin sekä henkilökohtaisen Online opetuksen. Kurssin aikana saat ohjausta kielen opiskelussa.

Norja 1 Helse kielikurssi sisältää norjan kielen perusopetusta ja ammattikielen opiskelua. Kurssi sopii norjan kielen alkeet osaaville tai aloittelijoille. Kurssin taso vastaa A2-B1.

Norja 1 Helse kurssin hinta on 115,00 € (sis. alv). Kurssi kestää 5 viikkoa ja sisältää 2 tuntia henkilökohtaista etäopetusta.

Norja 2 Helse kielikurssi on kehitetty vaativamman norjan kielen opiskeluun (C1-taso) sisältäen laajaa terveydenhuollon ammattikieltä.

Norja 2 Helse kurssin hinta on 169,00 € (sis. alv). Kurssi kestää 6 viikkoa ja sisältää 3 tuntia henkilökohtaista etäopetusta.

Ota yhteyttä lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@greenhop.fi tai tilaa verkkokaupasta.

Ajasta ja paikasta riippumattomat kielikurssit sisältävät viikoittaisen opetusaineiston sekä henkilökohtaisen etäopetuksen ja kielitestejä. Henkilökohtainen opetus on tehokas tapa oppia ja kehittää kielen ääntämistä ja harjoitella kuullun ymmärtämistä.

Ohjattu kielikurssi aloittelijoille: Norja 1 Begynner

Valitse Norja 1 kurssi, jos olet kiinnostunut oppimaan norjan kielen tai haluat kerrata aiemmin oppimaasi.

Norja 1 Begynner kurssi kestää kuusi viikkoa. Kurssi rakentuu kerran viikossa toimitettavasta materiaalista sisältäen kirjallisen aineiston tehtävineen sekä ääntämisaineiston. Lisäksi saat viikoittain testin, jonka voit suorittaa sinulle sopivana ajankohtana. Testin avulla voit seurata oppimistasi ja kertailla tarvittaessa kurssimateriaalia. Kurssiin kuuluu lisäksi 2 tuntia henkilökohtaista etäopetusta, jonka aikana keskitytään ääntämisharjoituksiin ja puhekielen oppimiseen.

Opetusmateriaali sisältää kielioppia, monipuolisen sanaston sekä arkipäivän kommunikointitilanteisiin liittyviä oppimisosioita. Jokainen ääniosio koostuu ääntämiseen ja kuullun ymmärtämiseen liittyvistä harjoituksista, joiden avulla opit puhumaan ja ääntämään norjan kieltä sekä ymmärtämään puhuttua. Norja 1 Begynner kurssin oppimisaineiston ja käytännön vinkkien avulla kykenet käyttämään kieltä arkipäivän tilanteissa.

Norja 1 Begynner kurssi antaa lisäksi vankan pohjan kielitaidon kehittämiselle, jos olet muuttamassa Norjaan työn tai opiskelun vuoksi. Opit lisäksi greenhop -ohjelmaan perustuvia menetelmiä, joiden avulla vahvistat oppimaasi ja selviät vaikeammistakin tilanteista.

Ohjatun kurssin Norja 1 Begynner kurssin hinta on 125,00 € (sis. alv)

Peruskielitaidon osaaville: haastavampi Norja 2 Bli bedre ohjattu kurssi

Valitse Norja 2 kurssi, jos osaat jo norjaa ja haluat kehittää kielitaitoasi sekä parantaa erityisesti suullisen ja kirjallisen kommunikoinnin tasoa.

Oppijaksot koostuvat käytännön kielenkäyttötilanteisiin liittyvästä laajasta sanavarastosta sekä puhetaidon ja kuullun ymmärtämisen syventämisharjoituksista. Osa kurssin teemoista liittyy työelämän tilanteisiin. Norja 2 Bli Bedre kurssin avulla kykenet kommunikoimaan tehokkaammin matkustaessasi Norjaan tai keskustellessasi norjalaisten kanssa.

Norja 2 Bli Bedre kurssi kestää kuusi viikkoa. Kurssi rakentuu kerran viikossa toimitettavasta materiaalista sisältäen kirjallisen aineiston tehtävineen sekä ääntämisaineiston. Lisäksi saat viikoittain testin, jonka voit suorittaa sinulle sopivana ajankohtana. Testin avulla voit seurata oppimistasi ja kertailla tarvittaessa kurssimateriaalia. Kurssiin kuuluu lisäksi 2 tuntia henkilökohtaista etäopetusta, jonka aikana keskitytään puhe- ja kuullun ymmärtämisharjoituksiin.

Norja 2 Bli Bedre on tehokas kurssi henkilöille, jotka aloittavat työn Norjassa tai opiskelijoille, jotka suunnittelevat opiskelua Norjassa. Saat kurssin myötä laajan sanavaraston ja kykenet kommunikoimaan Norjassa. greenhop -menetelmän avulla opit tapoja, joiden avulla syvennät norjan kielitaitoasi helpottamaan opiskeluasi esim. yliopistossa.

Ohjatun kurssin Norja 2 Bli bedre hinta on 125,00 € (sis. alv)

Kehitä kielitaitoasi intensiivikurssilla

Norja Tehokurssi

Haluatko kehittää norjan kielitaitoasi nopeasti ja tehokkaasti? Olet suuntautumassa Norjaan ja tarvitset hyvän kielitaidon. Kursseilla opiskellaan mm. työelämän kieltä ja Norjan liiketoimintakulttuuria sekä keskitytään erityisesti suullisen ja kirjallisen kielitaidon kehittämiseen. Opit laajaa työelämän sanastoa. Osaat norjan kieltä jo jonkin verran, mutta tarvitsevat hyvän kielitaidon aloittaaksesi työt tai opiskelun Norjassa. Norja Tehokurssi auttaa sinua kehittämään tehokkaasti kielitaitoasi. Kurssi keskittyy erityisesti suullisen kielitaidon ja kuulun ymmärtämisen kehittämiseen henkilökohtaisen opetuksen avulla.

Norja Tehokurssin henkilökohtaiset etäopetustunnit räätälöidään opiskelijan tarpeiden mukaan. Kurssi sisältää 4 etäopetustuntia.

Kurssi sisältää 1–2 kertaa viikossa lähetettävän aineiston yhteensä 8 opetusosaa. Kaikki materiaali sisältäen opetusosat, äänitiedostot ja tehtävien vastaukset jäävät sinulle, joten voit harjoitella norjan kieltä myös kurssin päätyttyä. Kurssi kestää 5 viikkoa. Kurssin taso vastaa C2 tasoa ja koostuu 30 opetustunnista.

Ohjatun Norja Tehokurssin hinta on 225,00 euroa (sis. alv)

Kirjoitamme norjankielisen todistuksen suoritetusta ohjatusta kurssista!

2. Norjan puhekielen valmennus

Norjan kielen puheen ymmärtäminen saattaa tuntua haastavalta. Myös puheen tuottaminen vaatii harjoitusta, jotta tulet ymmärretyksi. Kun osaat ääntää norjan kieltä oikein, tehostuu myös puhekielen tuottaminen ja ymmärtäminen.

Norjan kielen harjoitukseen suunnattu puhekielen valmennus keskittyy norjan kielen puheen tuottamiseen ja ymmärtämiseen. Henkilökohtaisen kurssi tehostaa kielen oppimista ja kommunikointitaitoa. Kurssiopetus räätälöidään opiskelijan tarpeen mukaan. Tavoitteena on, että opiskelija selviytyy työ- ja arkielämään liittyvistä kielenkäyttötilanteista. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin norjaa jo muutaman vuoden opiskelleille.

Puhekielen valmennus koostuu Ääntämisharjoitus- ja Puhekielen valmennuskurssista.

Ääntämisharjoituskurssi kestää 50 minuuttia. Etäopetuksena suoritettavan ääntämiskurssin tavoitteena on oppia ääntämään norjan kieltä ja ymmärtämään puhetta tehokkaasti. Kurssi voidaan jakaa kahteen opetusosaan.

Ääntämiskurssin hinta 40,00 euroa (sis. alv)

Henkilökohtainen Puhekielen valmennuskurssi sisältää 1,5 tuntia opetusta ja ääntämiseen liittyvän oppaan. Yksityisopetus jaetaan yleensä kahteen 45 minuutin mittaiseen oppituntiin. Tilauksen jälkeen sovitaan erikseen aikataulu. Opetuksessa huomioidaan myös opiskelijan tarpeet.

Puhekielen valmennuskurssin hinta on 95,00 € (sis. alv)

Pyydä lisätietoa lähettämällä viesti osoitteeseen info@greenhop.fi tai tilaa verkkokaupasta.

3. Norjan kielen verkkokurssit

Norjan kielen verkkokurssit koostuvat opetusaineistosta ja äänitteistä, joka sisältää ääntämis- ja kuullun ymmärtämisharjoituksia. Verkkokurssit mahdollistavat tehokkaan tavan oppia ja kehittää kielitaitoa ajasta riippumatta.

Verkkokursseja aloittelijoille ja norjaa jo muutaman vuoden opiskelleille. Tilaa verkkokurssi silloin kun sinulle sopii.

Kurssit sisältävät tyytyväisyystakuun.

Tyytyväisyystakuu

Kielikurssit sisältävät tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi kielikurssiin, voit peruttaa tilauksen ensimmäisen kurssitunnin jälkeen ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@greenhop.fi. Palautamme sinulle maksamasi ostosumman takaisin.

greenhop -kielikurssit tuottaa Gröndahl Production.