Siirry suoraan sisältöön

Norjan kielen ohjatut kurssit

Ajasta ja paikasta riippumattomat norjan kielen ohjatut kurssit sisältävät viikoittaisen opetusaineiston sekä henkilökohtaisen etäopetuksen ja kielitestejä. Henkilökohtainen opetus on tehokas tapa oppia ja kehittää kielen ääntämistä ja harjoitella kuullun ymmärtämistä.

Ohjattu kielikurssi aloittelijoille: Norja 1 Begynner

Norja 1 Begynner, jos olet kiinnostunut oppimaan norjan kielen tai haluat kerrata aiemmin oppimaasi.

Valitse Norja 1 kurssi, jos et ole aiemmin opiskellut norjan kieltä tai haluat kerrata oppimaasi. Kurssin tavoite: Norja 1 kurssi antaa vankan pohjan kielen oppimiselle ja kielitaidon kehittämiselle. Opit laajempaa sanastoa ja kielioppia. Kurssin avulla kykenet kommunikoimaan ja ymmärtämään arkipäivän tilanteita. Opit lisäksi greenhop -ohjelmaan perustuvia menetelmiä, joiden avulla vahvistat oppimaasi ja selviät vaikeammistakin tilanteista.

Norja 1 Begynner kestää kuusi viikkoa. Kurssi rakentuu kerran viikossa toimitettavasta materiaalista sisältäen kirjallisen aineiston tehtävineen sekä ääntämisaineiston. Lisäksi saat viikoittain testin, jonka voit suorittaa sinulle sopivana ajankohtana. Testin avulla voit seurata oppimistasi ja kertailla tarvittaessa kurssimateriaalia. Kurssiin kuuluu lisäksi 2 tuntia henkilökohtaista etäopetusta, jonka aikana keskitytään ääntämisharjoituksiin ja puhekielen kehittämiseen.

Opetusmateriaali sisältää kielioppia, monipuolisen sanaston sekä arkipäivän kommunikointitilanteisiin liittyviä oppimisosioita. Jokainen ääniosio koostuu ääntämiseen ja kuullun ymmärtämiseen liittyvistä harjoituksista, joiden avulla opit puhumaan ja ääntämään norjan kieltä sekä ymmärtämään puhuttua. Norja 1 kurssin oppimisaineiston ja käytännön vinkkien avulla kykenet käyttämään kieltä arkipäivän tilanteissa.

Norja 1 Begynner antaa lisäksi vankan pohjan kielitaidon kehittämiselle, jos olet muuttamassa Norjaan työn tai opiskelun vuoksi. Opit lisäksi greenhop -ohjelmaan perustuvia menetelmiä, joiden avulla vahvistat oppimaasi ja selviät vaikeammistakin tilanteista.

Ohjatun kurssin hinta: Norja 1 Begynner kurssin hinta on 125,00 € (sis. alv)

Tilaa Norja 1 Begynner

Peruskielitaidon osaaville: haastavampi Norja 2 Bli bedre ohjattu kurssi

Norja 2 Bli Bedre, jos osaat jo norjaa ja haluat kehittää kielitaitoasi sekä parantaa erityisesti suullisen ja kirjallisen kommunikoinnin tasoa.

Valitse Norja 2 Bli Bedre kurssi, jos osaat jo vähän norjaa ja haluat kehittää kielitaitoasi sekä parantaa erityisesti suullisen ja kirjallisen kommunikoinnin tasoa. Kurssin tavoite: Kehität ja syvennät kielitaitoasi haastavampia tilanteita varten. Opit käytännön kielenkäyttöön liittyvää laajaa sanavarastoa. Kehität puhetaitoa ja kuullun ymmärtämistä. Osa kurssin teemoista liittyy työelämän tilanteisiin, joten kykenet kommunikoimaan myös työelämässä norjan kielellä. koostuvat käytännön kielenkäyttötilanteisiin liittyvästä laajasta sanavarastosta sekä puhetaidon ja kuullun ymmärtämisen syventämisharjoituksista. Osa kurssin teemoista liittyy työelämän tilanteisiin. Norja 2 kurssin avulla kykenet kommunikoimaan tehokkaammin matkustaessasi Norjaan tai keskustellessasi norjalaisten kanssa.

Norja 2 Bli Bedre kestää kuusi viikkoa. Kurssi rakentuu kerran viikossa toimitettavasta materiaalista sisältäen kirjallisen aineiston tehtävineen sekä ääntämisaineiston. Lisäksi saat viikoittain testin, jonka voit suorittaa sinulle sopivana ajankohtana. Testin avulla voit seurata oppimistasi ja kertailla tarvittaessa kurssimateriaalia. Kurssiin kuuluu lisäksi 2 tuntia henkilökohtaista Online -opetusta, jonka aikana keskitytään puhe- ja kuullun ymmärtämisharjoituksiin.

Norja 2 Bli Bedre on tehokas kurssi henkilöille, jotka aloittavat työn Norjassa tai opiskelijoille, jotka suunnittelevat opiskelua Norjassa. Saat kurssin myötä laajan sanavaraston ja kykenet kommunikoimaan Norjassa. greenhop -menetelmän avulla opit tapoja, joiden avulla syvennät norjan kielitaitoasi helpottamaan opiskeluasi esim. yliopistossa.

Ohjatun kurssin hinta: Norja 2 Bli bedre kurssin hinta on 125,00 € (sis. alv)

Tilaa Norja 2 Bli bedre

Kurssit sisältävät viikoittain lähetettävän opetusmateriaalin, Online-opetuksen ja viikkotestit:

 • Viikkomateriaali sisältää mm:
  – kielioppiosion
  – sanasto-osion
  – tehtäväosion (vastaukset tehtävien tarkastuksia varten viikkotestin mukana)
  – ääntämisosion
  – oppimismenetelmä- ja vinkkiosion
 • Online-opetus:
  – kurssiin kuuluu henkilökohtainen Online -opetus (2 tuntia)
  – Online -tunti painottuu opettajan ohjauksella ääntämis- ja puheharjoituksiin sekä osallistujan toivomiin harjoituksiin
  – Online -tunnin aikataulut sovitaan erikseen kunkin osallistujan kanssa
 • Viikkotestit:
  – Viikkoaineistoon liittyvä itsenäisesti suoritettava kielitesti lähetään joka viikko

Kukin kurssi kestää kuusi viikkoa. Kursseihin kuuluu myös 2 tuntia henkilökohtaista Online -opetusta. Osallistujat opiskelevat itsenäisesti viikkomateriaalin ohjeiden mukaisesti. Osallistujat voivat lähettää kysymyksiä liittyen viikko-opetusaineistoon. Kurssien opintomäärä on 26 tuntia.

Viikoittaiset kurssimateriaalit ja kielitestit lähetetään sinulle sähköpostitse, joten muista antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi. Tarkemmat ohjeet saat sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Norjan kielen tehokurssi intensiiviseen kielitaidon harjoitukseen

Norja Tehokurssi

Haluatko kehittää norjan kielitaitoasi nopeasti ja tehokkaasti? Olet suuntautumassa Norjaan ja tarvitset hyvän kielitaidon. Kursseilla opiskellaan mm. työelämän kieltä ja Norjan liiketoimintakulttuuria sekä keskitytään erityisesti suullisen ja kirjallisen kielitaidon kehittämiseen. Opit laajaa työelämän sanastoa. Osaat norjan kieltä jo jonkin verran, mutta tarvitsevat hyvän kielitaidon aloittaaksesi työt tai opiskelun Norjassa. Norja Tehokurssi auttaa sinua kehittämään tehokkaasti kielitaitoasi. Kurssi keskittyy erityisesti suullisen kielitaidon ja kuulun ymmärtämisen kehittämiseen henkilökohtaisen opetuksen avulla.

Norja Tehokurssin henkilökohtaiset etäopetustunnit räätälöidään opiskelijan tarpeiden mukaan. Kurssi sisältää 4 etäopetustuntia.

Kurssi sisältää 1–2 kertaa viikossa lähetettävän aineiston yhteensä 8 opetusosaa. Kaikki materiaali sisältäen opetusosat, äänitiedostot ja tehtävien vastaukset jäävät sinulle, joten voit harjoitella norjan kieltä myös kurssin päätyttyä. Kurssi kestää 5 viikkoa. Kurssin taso vastaa C2 tasoa ja koostuu 30 opetustunnista.

Norja Tehokurssin hinta on 225,00 euroa (sis. alv)