Siirry suoraan sisältöön

Valmennus

Opi kieli tehokkaasti

Opi kieli tehokkaasti greenhop menetelmien avulla!

Oppimiseen kehitetty valmennuskurssi sisältää menetelmiä, jotka auttavat sinua oppimaan uuden kielen tai kehittämään jo oppimaasi nopeasti ja tehokkaasti ilman uuvuttavaa ja aikaa vievää pänttäämistä. Kurssin avulla oivallat myös tekijöitä, jotka toimivat oppimisen esteinä. Menelmiä voit hyödyntää laajasti myös työelämässä.

Tuntuuko kielen oppiminen vaikealta tai turhauttavalta? greenhop valmennus auttaa sinua oppimaan kielen tehokkaasti ja nopeasti. Opit erilaisia menetelmiä, joita voit hyödyntää laajemmin myös muussa opiskelussa.

greenhop valmennus avaa erilaisia syitä, jotka vaikeuttavat tai estävät oppimista. Erityisesti keskittymiskyvyn puute vaikeuttaa oppimista ja tiedon omaksumista. Jos yrität tehdä monta asiaa samanaikaisesti, et muista oppimaasi.

Miten sitten voit oppia kielen kuukaudessa siten, että kykenet kommunikoimaan sujuvasti ja ymmärtämään kuulemaasi? Visualisoinnin ja keskittymisen yhteistyö johtaa tehokkaaseen oppimiseen. Voit unohtaa tuntien pänttäämisen, kun opit hyödyntämään havainto- ja muistamiskykyä sekä mielikuva- ja keskittymiskykyä. Näiden avulla uuden oppiminen ja jo opitun muistaminen tehostuu ja saavutat menestystä. greenhop -oppimismetodien avulla voit oppia nopeasti uuden kielen tai kehittää kielitaitoasi ilman uuvuttavaa pänttäämistä. Kehität keskustelutaitoasi ja ymmärrät kuulemaasi tehokkaammin. Oppimismetodit on kehitetty käytännön kokemuksen pohjalta.

Valmennuskurssi sisältää 2 x 40 minuutin etäopetustuntia. Lisäksi saat Opi tehokkaasti -oppaan, jonka avulla voit harjoitella keskittymis- ja visualisointikykyä.

Opi kieli tehokkaasti -valmennuskurssin hinta on 75,00 euroa.

Voit tarvittaessa tilata lisäopetusta oppimismenetelmien harjoitteluun. Lisäopetuksen hinta on 45,00 euroa / 50 minuuttia. Ota yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen info@greenhop.fi.